WEBSHOP

 

Alles in de webshop is ontworpen en/of gemaakt door LotunQ. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een custom borduursel(s) aan te vragen. Denk hierbij aan uw favoriete bloem of karaktertje die u graag op een artikel geborduurd wilt hebben. Slabbertjes, kussens, servetten, tafelkleden, T-shirts, truien, rompertjes en andere stoffen artikelen kunnen borduurt worden. Emblemen kunnen ook borduurt worden voor uw boerenkilt tijdens carnaval. Het is hartstikke leuk om een persoonlijk borduursel cadeau te geven!

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

Custom borduursels

 

Wilt u een borduursel met uw favoriete bloem, karakter of met uw carnavalsvereniging logo? Wilt u ergens uw naam op hebben? Of wilt u iets compleet nieuws wat alleen u heeft? Dan kan het borduursel op aanvraag gemaakt worden voor u! U kunt kiezen uit verschillende opties;

 

Ontwerpen of bestaande illustratie(s)

 • Een borduursel laten maken met uw favoriete bloem, illustratie, karaktertje of uw carnavalsvereniging logo et cetera. *
 • Een compleet nieuwe illustratie laten illustreren door mij en het vervolgens borduren als embleem of op een kledingstuk of ander artikel.

 

Borduursels ontvangen als

 • Het borduursel als een patch (embleem) ontvangen.
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een van de kledingstukken laten borduren die in de webshop bestelbaar zijn (T-shirt, trui, vest).

 

Voor bestaande artikelen in de webshop

 • Het borduursel op een ander kledingstuk die te bestellen is in de webshop. Bijvoorbeeld; u wilt het borduursel 'Lucky Squad' die op een vest geborduurd is liever op de trui van 'Best Friends Forever'. ***
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een andere positie, grootte en/of met andere kleuren. ***

 

* Let op; niet elk bestaande illustratie is geschikt voor borduring. Het kan zijn dat er aanpassingen gemaakt zullen gaan worden voor het desbetreffende bestaande illustratie. Hier kunnen kosten aan toegepast worden. Neem contact met mij op als u twijfelt.

** Let op; niet elk kledingstuk of artikel is geschikt voor borduring. Uw kledingstuk of artikel kunt u via post laten bezorgen aan mij (kosten zijn voor uw eigen rekening) of u kunt het afgeven aan de deur.

*** Let op; prijzen kunnen afwijken van de oorspronkelijke prijs.

 

Premier+ borduur patroon

Borduurt u zelf? Dan kunt u ook Premier+ borduur patronen aanvragen. Wanneer u kiest voor een borduur patroon krijgt u ook een 'how-to-guide' erbij. Premier+ patronen zijn voor: Babylock, Bernina, Brother, Compucon, Husqvarna, Janome, Melco.

Pfaff, Tajima en Toyota. In de volgende bestandstypes; .10o, .dst, .exp, .hus, .jef, .sew, .shv, .pcs, .pec, .pes, .vip, .vp3 en .vp4 en alleen geschikt voor borduur/naaimachines met inboord computers.

 

Werkwijze procedure

U krijgt van tevoren een offerte of een prijsopgave opgestuurd wanneer u een custom borduursel(s) aanvraagt. Er wordt rekening gehouden met alle wensen en wat de beste optie is voor de bepaalde aanvraag. Hebt u toch liever meer informatie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via telefoon (zie contactformulier voor mobiel nummer).

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Lees altijd voordat u de bestelling plaatst, de algemene voorwaarden door. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden? Neem dan contact met mij op.

 

Bedrijfsgegevens:

 

LotunQ

T.a.v. mevrouw Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH Tilburg

Telefoonnummer: 06 - 16 683 974

E-mail: info@lotunq.nl

K.v.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen LotunQ en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met LotunQ, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De consument kan de algemene voorwaarden lezen via de webshop via welk device ook.

 

Artikel 2 - Producten en prijzen

 

Alle producten van LotunQ worden nauwkeurig mogelijk beschreven en gefotografeerd. Echter kan de kleur van het product, iets afwijken van het origineel, door beeldscherminstellingen. Indien er onduidelijkheden over zijn, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De definitieve verzendkosten worden achteraf berekend. LotunQ kan ten allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan brengen. Eventuele typefouten van prijzen voorbehouden.

 

Artikel 3 - Annuleren en retourneren (ontbindingsrecht)

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

Artikel 4 – Levering en verzendkosten

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (zoals bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

Artikel 5 - Betaling

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Artikel 6 - Garantie

 

Alle producten die verkocht worden op LotunQ zijn originele illustraties van Esther van den Broek. De producten zijn van goede kwaliteit en er is een garantie van 2 maanden op. Na de 2 maanden heeft u geen recht meer op de garantie. De garantie is alleen ter sprake als u zich aan de wasvoorschriften houdt. De wasvoorschriften kunt u terug vinden op de website. Onder de garantie valt: slijting (gaten en/of verdunning van de stof) en foute bedrukking (dit geldt ook voor borduringen). LotunQ richt voor het verzenden, eerst een grondige inspectie aan het desbetreffende product. Heeft u toch iets opgemerkt wat LotunQ over het hoofd zag? Neem dan (het liefst binnen 7 werkdagen) contact op via e-mail, contactformulier of per telefoon.

 

Artikel 7 - Klachten en/of opmerkingen

 

Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kunt u altijd contact opnemen met LotunQ via e-mail, contactformulier of per telefoon. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld en er zal naar een passende oplossing gezocht worden. U krijgt (indien gewenst) een bevestigde e-mail terug van het overleg met de passende oplossing en/of afspraken die gemaakt zijn.

 

Artikel 8 - Persoonsgegevens verwerking

 

U kunt alleen bestellen zonder account. Als u een order besteld, worden de gegevens bewaard die u invult voor de desbetreffende orderverwerking (zoals levering van uw pakketje) en voor latere afhandeling (voor het geval er iets gebeurd met uw pakketje of met uw artikel). Dit wordt bewaard in de database van LotunQ. De gegevens die u hebt opgegeven, worden ook gebruikt voor uw betalingsbewijs/factuur. De factuur die gemaakt wordt voor uw desbetreffende order, worden opgeslagen op de harde schijf van de bedrijfscomputer (hier worden ook back-ups van gemaakt). Daarnaast worden de facturen ook uitgeprint en bewaard in mappen. Dit is nodig voor de belastingaangifte/belastingdienst. Deze facturen worden op zijn minst 5 jaar bewaard.

 

Omdat de orders via PostNL verstuurd worden, worden ook uw adresgegevens doorgestuurd naar PostNL. Uw adresgegevens zijn ook te zien bij de Track&Trace code en de Track&Trace website van PostNL. Wanneer uw pakketje verzonden is tot de tijd dat uw pakketje ontvangen is, blijft dit bij PostNL zichtbaar. De volgende dag wordt het bij het PostNL weggehaald. Zonder de Track&Trace code die verstuurd wordt naar uw e-mailadres (en uw postcode die nodig is), kan niemand anders behalve u, PostNL en LotunQ de gegevens inzien. Voor meer informatie over PostNL algemene voorwaarden en privacyverklaring kunt u die vinden op: PostNL.nl. Op de website van PostNL scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op: 'privacyverklaring' en 'algemene voorwaarden'.

 

Artikel 9 - Bezwaar

 

Heeft u bezwaar over hoe uw gegevens worden verwerkt? Dan kunt u e-mailen naar info@lotunq.nl o.v.v. bezwaar. U kunt ook via contactformulier versturen. Bellen mag ook. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

BETALINGSINFORMATIE

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

U kunt betalen via:

- Factuur met IBAN/bankrekening.

- Factuur met contant geld (alleen mogelijk met ophalen).

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

VERZENDING & LEVERTIJD

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na voordat u het afrond. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor. De Track&Trace code krijgt u via mijn e-mailadres binnen (voor brievenbuspakket en pakketpost). Alleen voor pakketpost krijgt u een extra e-mail van PostNL binnen voor de Track&Trace.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

 

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

RETOURNEREN

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening wanneer u contant betaald heeft). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

 

 

 

 

Maneki Neko verwelkomt je binnen!
Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.

T.a.v. mevrouw Esther van den Broek

Hoefstraat 77, 5014 NH, Tilburg

Mob.nr.: 06 - 16 683 974

E-mailadres: info@lotunq.nl

K.V.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

LOTUNQ © 2019-2020

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank u wel voor uw bericht. Uw bericht is ontvangen!

CONTACT

Instagrampagina van Lotunq.

WASVOORSCHRIFTEN

 

Om uw kleding langer mooi te houden, is het belangrijk om u aan bepaalde wasvoorschriften te houden.

 

Wassen

 • Was de kleding op max. 30 graden.
 • Draai de kleding altijd binnenste buiten, zodat de illustratie (bedrukking) binnen in komt. U kunt eventueel als extra bescherming de kleding in een oude kussensloop of een waszak doen.
 • Gebruik geen wasmiddel of wasverzachter met bleek erin!
 • Stop de kleding niet in de droger.
 • Het liefst geen gebruik maken van de centrifugeren stand of zet de centrifugeren stand op de laagste stand van de wasmachine.

 

Strijken

 • Strijk op de laagste temperatuurstand.
 • Als u gaat strijken, draai de kleding altijd binnenste buiten. U kunt namelijk niet over de bedrukte illustratie strijken, hierdoor gaat het kapot! Wilt u toch extra voorzichtig zijn wanneer u het binnenste buiten strijkt? Doe dan een theedoek op de bedrukking. Dit betekent dat de theedoek boven op uw kleding ligt (terwijl de bedrukking binnen in zit).

 

Textiel tip

Bent u bang dat na de eerste keer wassen, uw kleding krimpt? Was dan de eerste keer met koud water of zet het eerst een nacht in een emmer koud water. Hierdoor weet u zeker dat het na de eerste 'normale' wasbeurt niet zal krimpen.

 

 

 

 

 

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.

WEBSHOP

 

Alles in de webshop is ontworpen en/of gemaakt door LotunQ. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een custom borduursel(s) aan te vragen. Denk hierbij aan uw favoriete bloem of karaktertje die u graag op een artikel geborduurd wilt hebben. Slabbertjes, kussens, servetten, tafelkleden, T-shirts, truien, rompertjes en andere stoffen artikelen kunnen borduurt worden. Emblemen kunnen ook borduurt worden voor uw boerenkilt tijdens carnaval. Het is hartstikke leuk om een persoonlijk borduursel cadeau te geven!

 

Custom borduursels

 

Wilt u een borduursel met uw favoriete bloem, karakter of met uw carnavalsvereniging logo? Wilt u ergens uw naam op hebben? Of wilt u iets compleet nieuws wat alleen u heeft? Dan kan het borduursel op aanvraag gemaakt worden voor u! U kunt kiezen uit verschillende opties;

 

Ontwerpen of bestaande illustratie(s)

 • Een borduursel laten maken met uw favoriete bloem, illustratie, karaktertje of uw carnavalsvereniging logo et cetera. *
 • Een compleet nieuwe illustratie laten illustreren door mij en het vervolgens borduren als embleem of op een kledingstuk of ander artikel.

 

Borduursels ontvangen als

 • Het borduursel als een patch (embleem) ontvangen.
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een van de kledingstukken laten borduren die in de webshop bestelbaar zijn (T-shirt, trui, vest).

 

Voor bestaande artikelen in de webshop

 • Het borduursel op een ander kledingstuk die te bestellen is in de webshop. Bijvoorbeeld; u wilt het borduursel 'Lucky Squad' die op een vest geborduurd is liever op de trui van 'Best Friends Forever'. ***
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een andere positie, grootte en/of met andere kleuren. ***

 

* Let op; niet elk bestaande illustratie is geschikt voor borduring. Het kan zijn dat er aanpassingen gemaakt zullen gaan worden voor het desbetreffende bestaande illustratie. Hier kunnen kosten aan toegepast worden. Neem contact met mij op als u twijfelt.

** Let op; niet elk kledingstuk of artikel is geschikt voor borduring. Uw kledingstuk of artikel kunt u via post laten bezorgen aan mij (kosten zijn voor uw eigen rekening) of u kunt het afgeven aan de deur.

*** Let op; prijzen kunnen afwijken van de oorspronkelijke prijs.

 

Premier+ borduur patroon

Borduurt u zelf? Dan kunt u ook Premier+ borduur patronen aanvragen. Wanneer u kiest voor een borduur patroon krijgt u ook een 'how-to-guide' erbij. Premier+ patronen zijn voor: Babylock, Bernina, Brother, Compucon, Husqvarna, Janome, Melco.

Pfaff, Tajima en Toyota. In de volgende bestandstypes; .10o, .dst, .exp, .hus, .jef, .sew, .shv, .pcs, .pec, .pes, .vip, .vp3 en .vp4 en alleen geschikt voor borduur/naaimachines met inboord computers.

 

Werkwijze procedure

U krijgt van tevoren een offerte of een prijsopgave opgestuurd wanneer u een custom borduursel(s) aanvraagt. Er wordt rekening gehouden met alle wensen en wat de beste optie is voor de bepaalde aanvraag. Hebt u toch liever meer informatie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via telefoon (zie contactformulier voor mobiel nummer).

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Lees altijd voordat u de bestelling plaatst, de algemene voorwaarden door. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden? Neem dan contact met mij op.

 

Bedrijfsgegevens:

 

LotunQ

T.a.v. mevrouw Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH Tilburg

Telefoonnummer: 06 - 16 683 974

E-mail: info@lotunq.nl

K.v.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen LotunQ en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met LotunQ, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De consument kan de algemene voorwaarden lezen via de webshop via welk device ook.

 

Artikel 2 - Producten en prijzen

 

Alle producten van LotunQ worden nauwkeurig mogelijk beschreven en gefotografeerd. Echter kan de kleur van het product, iets afwijken van het origineel, door beeldscherminstellingen. Indien er onduidelijkheden over zijn, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De definitieve verzendkosten worden achteraf berekend. LotunQ kan ten allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan brengen. Eventuele typefouten van prijzen voorbehouden.

 

Artikel 3 - Annuleren en retourneren (ontbindingsrecht)

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

Artikel 4 – Levering en verzendkosten

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (zoals bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

Artikel 5 - Betaling

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Artikel 6 - Garantie

 

Alle producten die verkocht worden op LotunQ zijn originele illustraties van Esther van den Broek. De producten zijn van goede kwaliteit en er is een garantie van 2 maanden op. Na de 2 maanden heeft u geen recht meer op de garantie. De garantie is alleen ter sprake als u zich aan de wasvoorschriften houdt. De wasvoorschriften kunt u terug vinden op de website. Onder de garantie valt: slijting (gaten en/of verdunning van de stof) en foute bedrukking (dit geldt ook voor borduringen). LotunQ richt voor het verzenden, eerst een grondige inspectie aan het desbetreffende product. Heeft u toch iets opgemerkt wat LotunQ over het hoofd zag? Neem dan (het liefst binnen 7 werkdagen) contact op via e-mail, contactformulier of per telefoon.

 

Artikel 7 - Klachten en/of opmerkingen

 

Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kunt u altijd contact opnemen met LotunQ via e-mail, contactformulier of per telefoon. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld en er zal naar een passende oplossing gezocht worden. U krijgt (indien gewenst) een bevestigde e-mail terug van het overleg met de passende oplossing en/of afspraken die gemaakt zijn.

 

Artikel 8 - Persoonsgegevens verwerking

 

U kunt alleen bestellen zonder account. Als u een order besteld, worden de gegevens bewaard die u invult voor de desbetreffende orderverwerking (zoals levering van uw pakketje) en voor latere afhandeling (voor het geval er iets gebeurd met uw pakketje of met uw artikel). Dit wordt bewaard in de database van LotunQ. De gegevens die u hebt opgegeven, worden ook gebruikt voor uw betalingsbewijs/factuur. De factuur die gemaakt wordt voor uw desbetreffende order, worden opgeslagen op de harde schijf van de bedrijfscomputer (hier worden ook back-ups van gemaakt). Daarnaast worden de facturen ook uitgeprint en bewaard in mappen. Dit is nodig voor de belastingaangifte/belastingdienst. Deze facturen worden op zijn minst 5 jaar bewaard.

 

Omdat de orders via PostNL verstuurd worden, worden ook uw adresgegevens doorgestuurd naar PostNL. Uw adresgegevens zijn ook te zien bij de Track&Trace code en de Track&Trace website van PostNL. Wanneer uw pakketje verzonden is tot de tijd dat uw pakketje ontvangen is, blijft dit bij PostNL zichtbaar. De volgende dag wordt het bij het PostNL weggehaald. Zonder de Track&Trace code die verstuurd wordt naar uw e-mailadres (en uw postcode die nodig is), kan niemand anders behalve u, PostNL en LotunQ de gegevens inzien. Voor meer informatie over PostNL algemene voorwaarden en privacyverklaring kunt u die vinden op: PostNL.nl. Op de website van PostNL scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op: 'privacyverklaring' en 'algemene voorwaarden'.

 

Artikel 9 - Bezwaar

 

Heeft u bezwaar over hoe uw gegevens worden verwerkt? Dan kunt u e-mailen naar info@lotunq.nl o.v.v. bezwaar. U kunt ook via contactformulier versturen. Bellen mag ook. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

 

BETALINGSINFORMATIE

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

U kunt betalen via:

- Factuur met IBAN/bankrekening.

- Factuur met contant geld (alleen mogelijk met ophalen).

 

VERZENDING & LEVERTIJD

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na voordat u het afrond. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor. De Track&Trace code krijgt u via mijn e-mailadres binnen (voor brievenbuspakket en pakketpost). Alleen voor pakketpost krijgt u een extra e-mail van PostNL binnen voor de Track&Trace.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

 

 

RETOURNEREN

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening wanneer u contant betaald heeft). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank u wel voor uw bericht. Uw bericht is ontvangen!

WASVOORSCHRIFTEN

 

Om uw kleding langer mooi te houden, is het belangrijk om u aan bepaalde wasvoorschriften te houden.

 

Wassen

 • Was de kleding op max. 30 graden.
 • Draai de kleding altijd binnenste buiten, zodat de illustratie (bedrukking) binnen in komt. U kunt eventueel als extra bescherming de kleding in een oude kussensloop of een waszak doen.
 • Gebruik geen wasmiddel of wasverzachter met bleek erin!
 • Stop de kleding niet in de droger.
 • Het liefst geen gebruik maken van de centrifugeren stand of zet de centrifugeren stand op de laagste stand van de wasmachine.

 

Strijken

 • Strijk op de laagste temperatuurstand.
 • Als u gaat strijken, draai de kleding altijd binnenste buiten. U kunt namelijk niet over de bedrukte illustratie strijken, hierdoor gaat het kapot! Wilt u toch extra voorzichtig zijn wanneer u het binnenste buiten strijkt? Doe dan een theedoek op de bedrukking. Dit betekent dat de theedoek boven op uw kleding ligt (terwijl de bedrukking binnen in zit).

 

Textiel tip

Bent u bang dat na de eerste keer wassen, uw kleding krimpt? Was dan de eerste keer met koud water of zet het eerst een nacht in een emmer koud water. Hierdoor weet u zeker dat het na de eerste 'normale' wasbeurt niet zal krimpen.

 

 

 

 

 

 

CONTACT

T.a.v. mevrouw Esther van den Broek

Hoefstraat 77, 5014 NH, Tilburg

Mob.nr.: 06 - 16 683 974

E-mailadres: info@lotunq.nl

K.V.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

LOTUNQ © 2019-2020

WEBSHOP

 

Alles in de webshop is ontworpen en/of gemaakt door LotunQ. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een custom borduursel(s) aan te vragen. Denk hierbij aan uw favoriete bloem of karaktertje die u graag op een artikel geborduurd wilt hebben. Slabbertjes, kussens, servetten, tafelkleden, T-shirts, truien, rompertjes en andere stoffen artikelen kunnen borduurt worden. Emblemen kunnen ook borduurt worden voor uw boerenkilt tijdens carnaval. Het is hartstikke leuk om een persoonlijk borduursel cadeau te geven!

Custom borduursels

 

Wilt u een borduursel met uw favoriete bloem, karakter of met uw carnavalsvereniging logo? Wilt u ergens uw naam op hebben? Of wilt u iets compleet nieuws wat alleen u heeft? Dan kan het borduursel op aanvraag gemaakt worden voor u! U kunt kiezen uit verschillende opties;

 

Ontwerpen of bestaande illustratie(s)

 • Een borduursel laten maken met uw favoriete bloem, illustratie, karaktertje of uw carnavalsvereniging logo et cetera. *
 • Een compleet nieuwe illustratie laten illustreren door mij en het vervolgens borduren als embleem of op een kledingstuk of ander artikel.

 

Borduursels ontvangen als

 • Het borduursel als een patch (embleem) ontvangen.
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een van de kledingstukken laten borduren die in de webshop bestelbaar zijn (T-shirt, trui, vest).

 

Voor bestaande artikelen in de webshop

 • Het borduursel op een ander kledingstuk die te bestellen is in de webshop. Bijvoorbeeld; u wilt het borduursel 'Lucky Squad' die op een vest geborduurd is liever op de trui van 'Best Friends Forever'. ***
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een andere positie, grootte en/of met andere kleuren. ***

 

* Let op; niet elk bestaande illustratie is geschikt voor borduring. Het kan zijn dat er aanpassingen gemaakt zullen gaan worden voor het desbetreffende bestaande illustratie. Hier kunnen kosten aan toegepast worden. Neem contact met mij op als u twijfelt.

** Let op; niet elk kledingstuk of artikel is geschikt voor borduring. Uw kledingstuk of artikel kunt u via post laten bezorgen aan mij (kosten zijn voor uw eigen rekening) of u kunt het afgeven aan de deur.

*** Let op; prijzen kunnen afwijken van de oorspronkelijke prijs.

 

Premier+ borduur patroon

Borduurt u zelf? Dan kunt u ook Premier+ borduur patronen aanvragen. Wanneer u kiest voor een borduur patroon krijgt u ook een 'how-to-guide' erbij. Premier+ patronen zijn voor: Babylock, Bernina, Brother, Compucon, Husqvarna, Janome, Melco.

Pfaff, Tajima en Toyota. In de volgende bestandstypes; .10o, .dst, .exp, .hus, .jef, .sew, .shv, .pcs, .pec, .pes, .vip, .vp3 en .vp4 en alleen geschikt voor borduur/naaimachines met inboord computers.

 

Werkwijze procedure

U krijgt van tevoren een offerte of een prijsopgave opgestuurd wanneer u een custom borduursel(s) aanvraagt. Er wordt rekening gehouden met alle wensen en wat de beste optie is voor de bepaalde aanvraag. Hebt u toch liever meer informatie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via telefoon (zie contactformulier voor mobiel nummer).

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Lees altijd voordat u de bestelling plaatst, de algemene voorwaarden door. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden? Neem dan contact met mij op.

 

Bedrijfsgegevens:

 

LotunQ

T.a.v. mevrouw Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH Tilburg

Telefoonnummer: 06 - 16 683 974

E-mail: info@lotunq.nl

K.v.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen LotunQ en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met LotunQ, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De consument kan de algemene voorwaarden lezen via de webshop via welk device ook.

 

Artikel 2 - Producten en prijzen

 

Alle producten van LotunQ worden nauwkeurig mogelijk beschreven en gefotografeerd. Echter kan de kleur van het product, iets afwijken van het origineel, door beeldscherminstellingen. Indien er onduidelijkheden over zijn, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De definitieve verzendkosten worden achteraf berekend. LotunQ kan ten allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan brengen. Eventuele typefouten van prijzen voorbehouden.

 

Artikel 3 - Annuleren en retourneren (ontbindingsrecht)

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

Artikel 4 – Levering en verzendkosten

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (zoals bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

Artikel 5 - Betaling

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Artikel 6 - Garantie

 

Alle producten die verkocht worden op LotunQ zijn originele illustraties van Esther van den Broek. De producten zijn van goede kwaliteit en er is een garantie van 2 maanden op. Na de 2 maanden heeft u geen recht meer op de garantie. De garantie is alleen ter sprake als u zich aan de wasvoorschriften houdt. De wasvoorschriften kunt u terug vinden op de website. Onder de garantie valt: slijting (gaten en/of verdunning van de stof) en foute bedrukking (dit geldt ook voor borduringen). LotunQ richt voor het verzenden, eerst een grondige inspectie aan het desbetreffende product. Heeft u toch iets opgemerkt wat LotunQ over het hoofd zag? Neem dan (het liefst binnen 7 werkdagen) contact op via e-mail, contactformulier of per telefoon.

 

Artikel 7 - Klachten en/of opmerkingen

 

Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kunt u altijd contact opnemen met LotunQ via e-mail, contactformulier of per telefoon. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld en er zal naar een passende oplossing gezocht worden. U krijgt (indien gewenst) een bevestigde e-mail terug van het overleg met de passende oplossing en/of afspraken die gemaakt zijn.

 

Artikel 8 - Persoonsgegevens verwerking

 

U kunt alleen bestellen zonder account. Als u een order besteld, worden de gegevens bewaard die u invult voor de desbetreffende orderverwerking (zoals levering van uw pakketje) en voor latere afhandeling (voor het geval er iets gebeurd met uw pakketje of met uw artikel). Dit wordt bewaard in de database van LotunQ. De gegevens die u hebt opgegeven, worden ook gebruikt voor uw betalingsbewijs/factuur. De factuur die gemaakt wordt voor uw desbetreffende order, worden opgeslagen op de harde schijf van de bedrijfscomputer (hier worden ook back-ups van gemaakt). Daarnaast worden de facturen ook uitgeprint en bewaard in mappen. Dit is nodig voor de belastingaangifte/belastingdienst. Deze facturen worden op zijn minst 5 jaar bewaard.

 

Omdat de orders via PostNL verstuurd worden, worden ook uw adresgegevens doorgestuurd naar PostNL. Uw adresgegevens zijn ook te zien bij de Track&Trace code en de Track&Trace website van PostNL. Wanneer uw pakketje verzonden is tot de tijd dat uw pakketje ontvangen is, blijft dit bij PostNL zichtbaar. De volgende dag wordt het bij het PostNL weggehaald. Zonder de Track&Trace code die verstuurd wordt naar uw e-mailadres (en uw postcode die nodig is), kan niemand anders behalve u, PostNL en LotunQ de gegevens inzien. Voor meer informatie over PostNL algemene voorwaarden en privacyverklaring kunt u die vinden op: PostNL.nl. Op de website van PostNL scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op: 'privacyverklaring' en 'algemene voorwaarden'.

 

Artikel 9 - Bezwaar

 

Heeft u bezwaar over hoe uw gegevens worden verwerkt? Dan kunt u e-mailen naar info@lotunq.nl o.v.v. bezwaar. U kunt ook via contactformulier versturen. Bellen mag ook. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

 

BETALINGSINFORMATIE

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

U kunt betalen via:

- Factuur met IBAN/bankrekening.

- Factuur met contant geld (alleen mogelijk met ophalen).

 

VERZENDING & LEVERTIJD

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na voordat u het afrond. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor. De Track&Trace code krijgt u via mijn e-mailadres binnen (voor brievenbuspakket en pakketpost). Alleen voor pakketpost krijgt u een extra e-mail van PostNL binnen voor de Track&Trace.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

 

 

RETOURNEREN

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening wanneer u contant betaald heeft). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

 

 

Lotunq's Instagram pagina.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank u wel voor uw bericht. Uw bericht is ontvangen!

WASVOORSCHRIFTEN

 

Om uw kleding langer mooi te houden, is het belangrijk om u aan bepaalde wasvoorschriften te houden.

 

Wassen

 • Was de kleding op max. 30 graden.
 • Draai de kleding altijd binnenste buiten, zodat de illustratie (bedrukking) binnen in komt. U kunt eventueel als extra bescherming de kleding in een oude kussensloop of een waszak doen.
 • Gebruik geen wasmiddel of wasverzachter met bleek erin!
 • Stop de kleding niet in de droger.
 • Het liefst geen gebruik maken van de centrifugeren stand of zet de centrifugeren stand op de laagste stand van de wasmachine.

 

Strijken

 • Strijk op de laagste temperatuurstand.
 • Als u gaat strijken, draai de kleding altijd binnenste buiten. U kunt namelijk niet over de bedrukte illustratie strijken, hierdoor gaat het kapot! Wilt u toch extra voorzichtig zijn wanneer u het binnenste buiten strijkt? Doe dan een theedoek op de bedrukking. Dit betekent dat de theedoek boven op uw kleding ligt (terwijl de bedrukking binnen in zit).

 

Textiel tip

Bent u bang dat na de eerste keer wassen, uw kleding krimpt? Was dan de eerste keer met koud water of zet het eerst een nacht in een emmer koud water. Hierdoor weet u zeker dat het na de eerste 'normale' wasbeurt niet zal krimpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T.a.v. Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH, Tilburg

Mob.nr.: 06 - 16 683 974

E-mailadres: info@lotunq.nl

K.V.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

LOTUNQ © 2019-2020

CONTACT

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt. Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.

WEBSHOP

 

Alles in de webshop is ontworpen en/of gemaakt door LotunQ. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een custom borduursel(s) aan te vragen. Denk hierbij aan uw favoriete bloem of karaktertje die u graag op een artikel geborduurd wilt hebben. Slabbertjes, kussens, servetten, tafelkleden, T-shirts, truien, rompertjes en andere stoffen artikelen kunnen borduurt worden. Emblemen kunnen ook borduurt worden voor uw boerenkilt tijdens carnaval. Het is hartstikke leuk om een persoonlijk borduursel cadeau te geven!

Logo van Lotunq.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

Custom borduursels

 

Wilt u een borduursel met uw favoriete bloem, karakter of met uw carnavalsvereniging logo? Wilt u ergens uw naam op hebben? Of wilt u iets compleet nieuws wat alleen u heeft? Dan kan het borduursel op aanvraag gemaakt worden voor u! U kunt kiezen uit verschillende opties;

 

Ontwerpen of bestaande illustratie(s)

 • Een borduursel laten maken met uw favoriete bloem, illustratie, karaktertje of uw carnavalsvereniging logo et cetera. *
 • Een compleet nieuwe illustratie laten illustreren door mij en het vervolgens borduren als embleem of op een kledingstuk of ander artikel.

 

Borduursels ontvangen als

 • Het borduursel als een patch (embleem) ontvangen.
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een van de kledingstukken laten borduren die in de webshop bestelbaar zijn (T-shirt, trui, vest).

 

Voor bestaande artikelen in de webshop

 • Het borduursel op een ander kledingstuk die te bestellen is in de webshop. Bijvoorbeeld; u wilt het borduursel 'Lucky Squad' die op een vest geborduurd is liever op de trui van 'Best Friends Forever'. ***
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een andere positie, grootte en/of met andere kleuren. ***

 

* Let op; niet elk bestaande illustratie is geschikt voor borduring. Het kan zijn dat er aanpassingen gemaakt zullen gaan worden voor het desbetreffende bestaande illustratie. Hier kunnen kosten aan toegepast worden. Neem contact met mij op als u twijfelt.

** Let op; niet elk kledingstuk of artikel is geschikt voor borduring. Uw kledingstuk of artikel kunt u via post laten bezorgen aan mij (kosten zijn voor uw eigen rekening) of u kunt het afgeven aan de deur.

*** Let op; prijzen kunnen afwijken van de oorspronkelijke prijs.

 

Premier+ borduur patroon

Borduurt u zelf? Dan kunt u ook Premier+ borduur patronen aanvragen. Wanneer u kiest voor een borduur patroon krijgt u ook een 'how-to-guide' erbij. Premier+ patronen zijn voor: Babylock, Bernina, Brother, Compucon, Husqvarna, Janome, Melco.

Pfaff, Tajima en Toyota. In de volgende bestandstypes; .10o, .dst, .exp, .hus, .jef, .sew, .shv, .pcs, .pec, .pes, .vip, .vp3 en .vp4 en alleen geschikt voor borduur/naaimachines met inboord computers.

 

Werkwijze procedure

U krijgt van tevoren een offerte of een prijsopgave opgestuurd wanneer u een custom borduursel(s) aanvraagt. Er wordt rekening gehouden met alle wensen en wat de beste optie is voor de bepaalde aanvraag. Hebt u toch liever meer informatie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via telefoon (zie contactformulier voor mobiel nummer).

 

Zelfportret uit 2016 gemaakt in Adobe Illustrator.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Lees altijd voordat u de bestelling plaatst, de algemene voorwaarden door. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden? Neem dan contact met mij op.

 

Bedrijfsgegevens:

 

LotunQ

T.a.v. mevrouw Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH Tilburg

Telefoonnummer: 06 - 16 683 974

E-mail: info@lotunq.nl

K.v.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen LotunQ en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met LotunQ, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De consument kan de algemene voorwaarden lezen via de webshop via welk device ook.

 

Artikel 2 - Producten en prijzen

 

Alle producten van LotunQ worden nauwkeurig mogelijk beschreven en gefotografeerd. Echter kan de kleur van het product, iets afwijken van het origineel, door beeldscherminstellingen. Indien er onduidelijkheden over zijn, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De definitieve verzendkosten worden achteraf berekend. LotunQ kan ten allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan brengen. Eventuele typefouten van prijzen voorbehouden.

 

Artikel 3 - Annuleren en retourneren (ontbindingsrecht)

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

Artikel 4 – Levering en verzendkosten

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (zoals bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

Artikel 5 - Betaling

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Artikel 6 - Garantie

 

Alle producten die verkocht worden op LotunQ zijn originele illustraties van Esther van den Broek. De producten zijn van goede kwaliteit en er is een garantie van 2 maanden op. Na de 2 maanden heeft u geen recht meer op de garantie. De garantie is alleen ter sprake als u zich aan de wasvoorschriften houdt. De wasvoorschriften kunt u terug vinden op de website. Onder de garantie valt: slijting (gaten en/of verdunning van de stof) en foute bedrukking (dit geldt ook voor borduringen). LotunQ richt voor het verzenden, eerst een grondige inspectie aan het desbetreffende product. Heeft u toch iets opgemerkt wat LotunQ over het hoofd zag? Neem dan (het liefst binnen 7 werkdagen) contact op via e-mail, contactformulier of per telefoon.

 

Artikel 7 - Klachten en/of opmerkingen

 

Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kunt u altijd contact opnemen met LotunQ via e-mail, contactformulier of per telefoon. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld en er zal naar een passende oplossing gezocht worden. U krijgt (indien gewenst) een bevestigde e-mail terug van het overleg met de passende oplossing en/of afspraken die gemaakt zijn.

 

Artikel 8 - Persoonsgegevens verwerking

 

U kunt alleen bestellen zonder account. Als u een order besteld, worden de gegevens bewaard die u invult voor de desbetreffende orderverwerking (zoals levering van uw pakketje) en voor latere afhandeling (voor het geval er iets gebeurd met uw pakketje of met uw artikel). Dit wordt bewaard in de database van LotunQ. De gegevens die u hebt opgegeven, worden ook gebruikt voor uw betalingsbewijs/factuur. De factuur die gemaakt wordt voor uw desbetreffende order, worden opgeslagen op de harde schijf van de bedrijfscomputer (hier worden ook back-ups van gemaakt). Daarnaast worden de facturen ook uitgeprint en bewaard in mappen. Dit is nodig voor de belastingaangifte/belastingdienst. Deze facturen worden op zijn minst 5 jaar bewaard.

 

Omdat de orders via PostNL verstuurd worden, worden ook uw adresgegevens doorgestuurd naar PostNL. Uw adresgegevens zijn ook te zien bij de Track&Trace code en de Track&Trace website van PostNL. Wanneer uw pakketje verzonden is tot de tijd dat uw pakketje ontvangen is, blijft dit bij PostNL zichtbaar. De volgende dag wordt het bij het PostNL weggehaald. Zonder de Track&Trace code die verstuurd wordt naar uw e-mailadres (en uw postcode die nodig is), kan niemand anders behalve u, PostNL en LotunQ de gegevens inzien. Voor meer informatie over PostNL algemene voorwaarden en privacyverklaring kunt u die vinden op: PostNL.nl. Op de website van PostNL scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op: 'privacyverklaring' en 'algemene voorwaarden'.

 

Artikel 9 - Bezwaar

 

Heeft u bezwaar over hoe uw gegevens worden verwerkt? Dan kunt u e-mailen naar info@lotunq.nl o.v.v. bezwaar. U kunt ook via contactformulier versturen. Bellen mag ook. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

 

Lotunq's portfolio van de ansichtkaart en servet: Happy Together en Fruity Tooty.

BETALINGSINFORMATIE

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

U kunt betalen via:

- Factuur met IBAN/bankrekening.

- Factuur met contant geld (alleen mogelijk met ophalen).

 

Lotunq's portfolio van de ansichtkaart en servet: Happy Together en Fruity Tooty.

VERZENDING & LEVERTIJD

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na voordat u het afrond. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor. De Track&Trace code krijgt u via mijn e-mailadres binnen (voor brievenbuspakket en pakketpost). Alleen voor pakketpost krijgt u een extra e-mail van PostNL binnen voor de Track&Trace.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

 

 

Lotunq's portfolio van de ansichtkaart en servet: Happy Together en Fruity Tooty.

RETOURNEREN

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening wanneer u contant betaald heeft). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

 

 

Lotunq's portfolio van de ansichtkaart en servet: Happy Together en Fruity Tooty.

WASVOORSCHRIFTEN

 

Om uw kleding langer mooi te houden, is het belangrijk om u aan bepaalde wasvoorschriften te houden.

 

Wassen

 • Was de kleding op max. 30 graden.
 • Draai de kleding altijd binnenste buiten, zodat de illustratie (bedrukking) binnen in komt. U kunt eventueel als extra bescherming de kleding in een oude kussensloop of een waszak doen.
 • Gebruik geen wasmiddel of wasverzachter met bleek erin!
 • Stop de kleding niet in de droger.
 • Het liefst geen gebruik maken van de centrifugeren stand of zet de centrifugeren stand op de laagste stand van de wasmachine.

 

Strijken

 • Strijk op de laagste temperatuurstand.
 • Als u gaat strijken, draai de kleding altijd binnenste buiten. U kunt namelijk niet over de bedrukte illustratie strijken, hierdoor gaat het kapot! Wilt u toch extra voorzichtig zijn wanneer u het binnenste buiten strijkt? Doe dan een theedoek op de bedrukking. Dit betekent dat de theedoek boven op uw kleding ligt (terwijl de bedrukking binnen in zit).

 

Textiel tip

Bent u bang dat na de eerste keer wassen, uw kleding krimpt? Was dan de eerste keer met koud water of zet het eerst een nacht in een emmer koud water. Hierdoor weet u zeker dat het na de eerste 'normale' wasbeurt niet zal krimpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

T.a.v. Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH, Tilburg

Mob.nr.: 06 - 16 683 974

E-mailadres: info@lotunq.nl

K.V.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

LOTUNQ © 2019-2020

Lotunq's Instagram pagina.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank u wel voor uw bericht. Uw bericht is ontvangen!

Logo van Lotunq.

WEBSHOP

 

Alles in de webshop is ontworpen en/of gemaakt door LotunQ. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een custom borduursel(s) aan te vragen. Denk hierbij aan uw favoriete bloem of karaktertje die u graag op een artikel geborduurd wilt hebben. Slabbertjes, kussens, servetten, tafelkleden, T-shirts, truien, rompertjes en andere stoffen artikelen kunnen borduurt worden. Emblemen kunnen ook borduurt worden voor uw boerenkilt tijdens carnaval. Het is hartstikke leuk om een persoonlijk borduursel cadeau te geven!

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

Custom borduursels

 

Wilt u een borduursel met uw favoriete bloem, karakter of met uw carnavalsvereniging logo? Wilt u ergens uw naam op hebben? Of wilt u iets compleet nieuws wat alleen u heeft? Dan kan het borduursel op aanvraag gemaakt worden voor u! U kunt kiezen uit verschillende opties;

 

Ontwerpen of bestaande illustratie(s)

 • Een borduursel laten maken met uw favoriete bloem, illustratie, karaktertje of uw carnavalsvereniging logo et cetera. *
 • Een compleet nieuwe illustratie laten illustreren door mij en het vervolgens borduren als embleem of op een kledingstuk of ander artikel.

 

Borduursels ontvangen als

 • Het borduursel als een patch (embleem) ontvangen.
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een van de kledingstukken laten borduren die in de webshop bestelbaar zijn (T-shirt, trui, vest).

 

Voor bestaande artikelen in de webshop

 • Het borduursel op een ander kledingstuk die te bestellen is in de webshop. Bijvoorbeeld; u wilt het borduursel 'Lucky Squad' die op een vest geborduurd is liever op de trui van 'Best Friends Forever'. ***
 • Het borduursel op uw eigen kledingstuk of artikel. **
 • Het borduursel op een andere positie, grootte en/of met andere kleuren. ***

 

* Let op; niet elk bestaande illustratie is geschikt voor borduring. Het kan zijn dat er aanpassingen gemaakt zullen gaan worden voor het desbetreffende bestaande illustratie. Hier kunnen kosten aan toegepast worden. Neem contact met mij op als u twijfelt.

** Let op; niet elk kledingstuk of artikel is geschikt voor borduring. Uw kledingstuk of artikel kunt u via post laten bezorgen aan mij (kosten zijn voor uw eigen rekening) of u kunt het afgeven aan de deur.

*** Let op; prijzen kunnen afwijken van de oorspronkelijke prijs.

 

Premier+ borduur patroon

Borduurt u zelf? Dan kunt u ook Premier+ borduur patronen aanvragen. Wanneer u kiest voor een borduur patroon krijgt u ook een 'how-to-guide' erbij. Premier+ patronen zijn voor: Babylock, Bernina, Brother, Compucon, Husqvarna, Janome, Melco.

Pfaff, Tajima en Toyota. In de volgende bestandstypes; .10o, .dst, .exp, .hus, .jef, .sew, .shv, .pcs, .pec, .pes, .vip, .vp3 en .vp4 en alleen geschikt voor borduur/naaimachines met inboord computers.

 

Werkwijze procedure

U krijgt van tevoren een offerte of een prijsopgave opgestuurd wanneer u een custom borduursel(s) aanvraagt. Er wordt rekening gehouden met alle wensen en wat de beste optie is voor de bepaalde aanvraag. Hebt u toch liever meer informatie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via telefoon (zie contactformulier voor mobiel nummer).

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Lees altijd voordat u de bestelling plaatst, de algemene voorwaarden door. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden? Neem dan contact met mij op.

 

Bedrijfsgegevens:

 

LotunQ

T.a.v. mevrouw Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH Tilburg

Telefoonnummer: 06 - 16 683 974

E-mail: info@lotunq.nl

K.v.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen LotunQ en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met LotunQ, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De consument kan de algemene voorwaarden lezen via de webshop via welk device ook.

 

Artikel 2 - Producten en prijzen

 

Alle producten van LotunQ worden nauwkeurig mogelijk beschreven en gefotografeerd. Echter kan de kleur van het product, iets afwijken van het origineel, door beeldscherminstellingen. Indien er onduidelijkheden over zijn, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De definitieve verzendkosten worden achteraf berekend. LotunQ kan ten allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan brengen. Eventuele typefouten van prijzen voorbehouden.

 

Artikel 3 - Annuleren en retourneren (ontbindingsrecht)

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

Artikel 4 – Levering en verzendkosten

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (zoals bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

Artikel 5 - Betaling

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Artikel 6 - Garantie

 

Alle producten die verkocht worden op LotunQ zijn originele illustraties van Esther van den Broek. De producten zijn van goede kwaliteit en er is een garantie van 2 maanden op. Na de 2 maanden heeft u geen recht meer op de garantie. De garantie is alleen ter sprake als u zich aan de wasvoorschriften houdt. De wasvoorschriften kunt u terug vinden op de website. Onder de garantie valt: slijting (gaten en/of verdunning van de stof) en foute bedrukking (dit geldt ook voor borduringen). LotunQ richt voor het verzenden, eerst een grondige inspectie aan het desbetreffende product. Heeft u toch iets opgemerkt wat LotunQ over het hoofd zag? Neem dan (het liefst binnen 7 werkdagen) contact op via e-mail, contactformulier of per telefoon.

 

Artikel 7 - Klachten en/of opmerkingen

 

Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kunt u altijd contact opnemen met LotunQ via e-mail, contactformulier of per telefoon. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld en er zal naar een passende oplossing gezocht worden. U krijgt (indien gewenst) een bevestigde e-mail terug van het overleg met de passende oplossing en/of afspraken die gemaakt zijn.

 

Artikel 8 - Persoonsgegevens verwerking

 

U kunt alleen bestellen zonder account. Als u een order besteld, worden de gegevens bewaard die u invult voor de desbetreffende orderverwerking (zoals levering van uw pakketje) en voor latere afhandeling (voor het geval er iets gebeurd met uw pakketje of met uw artikel). Dit wordt bewaard in de database van LotunQ. De gegevens die u hebt opgegeven, worden ook gebruikt voor uw betalingsbewijs/factuur. De factuur die gemaakt wordt voor uw desbetreffende order, worden opgeslagen op de harde schijf van de bedrijfscomputer (hier worden ook back-ups van gemaakt). Daarnaast worden de facturen ook uitgeprint en bewaard in mappen. Dit is nodig voor de belastingaangifte/belastingdienst. Deze facturen worden op zijn minst 5 jaar bewaard.

 

Omdat de orders via PostNL verstuurd worden, worden ook uw adresgegevens doorgestuurd naar PostNL. Uw adresgegevens zijn ook te zien bij de Track&Trace code en de Track&Trace website van PostNL. Wanneer uw pakketje verzonden is tot de tijd dat uw pakketje ontvangen is, blijft dit bij PostNL zichtbaar. De volgende dag wordt het bij het PostNL weggehaald. Zonder de Track&Trace code die verstuurd wordt naar uw e-mailadres (en uw postcode die nodig is), kan niemand anders behalve u, PostNL en LotunQ de gegevens inzien. Voor meer informatie over PostNL algemene voorwaarden en privacyverklaring kunt u die vinden op: PostNL.nl. Op de website van PostNL scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op: 'privacyverklaring' en 'algemene voorwaarden'.

 

Artikel 9 - Bezwaar

 

Heeft u bezwaar over hoe uw gegevens worden verwerkt? Dan kunt u e-mailen naar info@lotunq.nl o.v.v. bezwaar. U kunt ook via contactformulier versturen. Bellen mag ook. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

BETALINGS-

INFORMATIE

 

Betaling is mogelijk via factuur (via IBAN/bankrekening) of u kunt contant betalen wanneer u het product ophaalt (u krijgt een factuur met bewijs van betaling erop). Andere betalingen worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop. Wanneer de betaling rond is, wordt uw bestelling opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

Voor custom borduursels wordt eerst voor uw goedkeuring gevraagd. Wanneer u het custom borduursels goed vindt, wordt pas de factuur verstuurd (of u krijgt de factuur mee met betalingsbewijs als u uw custom borduursel komt ophalen en u betaald contant). Deze betaling dient ook uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat het product gereed en goedgekeurd is, op de rekening van LotunQ bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 14 werkdagen niet op de rekening van LotunQ staat, wordt de order geannuleerd en wordt uw custom borduursel doorverkocht aan een ander als er geen gemaakte afspraken zijn/worden gemaakt tussen LotunQ en de consument. Wanneer de betaling rond is, wordt uw custom borduursel opgestuurd of meegegeven wanneer u het komt ophalen.

 

U kunt betalen via:

- Factuur met IBAN/bankrekening.

- Factuur met contant geld (alleen mogelijk met ophalen).

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

VERZENDING & LEVERTIJD

 

De bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbuspost of pakketpost met Track&Trace. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders afgestemd (via afspraak tussen LotunQ en de consument). Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt de consument hierover per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke verzendtijd en aankomst. LotunQ is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijt raken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich wel voordoet, neem alstublieft even contact op. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de (uw) juiste adresgegevens, loop altijd uw bestelling na voordat u het afrond. Indien u hier toch een fout in maakt en u neemt geen contact met LotunQ op voor de bestelling is verzonden, is LotunQ hier niet aansprakelijk voor. De Track&Trace code krijgt u via mijn e-mailadres binnen (voor brievenbuspakket en pakketpost). Alleen voor pakketpost krijgt u een extra e-mail van PostNL binnen voor de Track&Trace.

 

Een alternatief is om het bij LotunQ op te halen. Ophalen kan alleen via afspraak.

 

De verzendkosten zijn van PostNL en er komen geen extra kosten bij (bijvoorbeeld administratiekosten). PostNL heeft voor elk land andere tarieven. Alle verzendingen worden met Track&Trace verzonden. U kunt de overige landtarieven van PostNL bekijken op: PostNL.nl.

 

De verzendkosten Nederland

 • Brievenbus pakketpost € 3,80.
 • Pakketpost € 6,50.

 

De verzendkosten België

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

De verzendkosten Duitsland

 • Pakketpost € 13,00 (0-2 kg).
 • Pakketpost € 19,50 (2-5 kg).

 

 

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

RETOURNEREN

 

U kunt alleen de bestelling(en) annuleren uit de producten van de webshop. Custom borduursels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer u een bestaand product die besteld is via de webshop wilt retourneren dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail naar info@lotunq.nl o.v.v. annulering en/of retour. U kunt ook via contactformulier versturen. Vermeld in de e-mail: factuurnummer, naam van het artikel, maat, de productomschrijving, uw naam, uw adresgegevens (en eventueel uw bankrekening wanneer u contant betaald heeft). U heeft 7 werkdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling om het te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel op dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening vallen. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product (hierbij hoort ook de verantwoordelijkheid van diefstal of verlies tijdens verzending). Overigens dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Na ontvangst van de retourzending, wordt het resterende bedrag van de bestelling terug betaald (exclusief de verzendkosten). Als het product niet goed is geretourneerd en/of het product bevat gebruikerssporen, kan LotunQ de kosten van dit product niet vergoeden.

 

 

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Maneki Neko verwelkomt je binnen!

WASVOORSCHRIFTEN

 

Om uw kleding langer mooi te houden, is het belangrijk om u aan bepaalde wasvoorschriften te houden.

 

Wassen

 • Was de kleding op max. 30 graden.
 • Draai de kleding altijd binnenste buiten, zodat de illustratie (bedrukking) binnen in komt. U kunt eventueel als extra bescherming de kleding in een oude kussensloop of een waszak doen.
 • Gebruik geen wasmiddel of wasverzachter met bleek erin!
 • Stop de kleding niet in de droger.
 • Het liefst geen gebruik maken van de centrifugeren stand of zet de centrifugeren stand op de laagste stand van de wasmachine.

 

Strijken

 • Strijk op de laagste temperatuurstand.
 • Als u gaat strijken, draai de kleding altijd binnenste buiten. U kunt namelijk niet over de bedrukte illustratie strijken, hierdoor gaat het kapot! Wilt u toch extra voorzichtig zijn wanneer u het binnenste buiten strijkt? Doe dan een theedoek op de bedrukking. Dit betekent dat de theedoek boven op uw kleding ligt (terwijl de bedrukking binnen in zit).

 

Textiel tip

Bent u bang dat na de eerste keer wassen, uw kleding krimpt? Was dan de eerste keer met koud water of zet het eerst een nacht in een emmer koud water. Hierdoor weet u zeker dat het na de eerste 'normale' wasbeurt niet zal krimpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.

CONTACT

T.a.v. Esther van den Broek

Hoefstraat 77

5014 NH, Tilburg

Mob.nr.: 06 - 16 683 974

E-mailadres: info@lotunq.nl

K.V.K. Tilburg: 58866531

BTW-identificatienummer: NL076508870B01

 

LOTUNQ © 2019-2020

Lotunq's Instagram pagina.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank u wel voor uw bericht. Uw bericht is ontvangen!

Druk of klik op deze button wanneer u terug naar boven wilt.
Lotunq's Instagram pagina.